Cavalli Holding BV: bestaande uit de groothandel Equine Industry (Oisterwijk), Bieman de Haas (Boven-Leeuwen), Bieman de Haas North America LTD (Bolton, CA) en een merchandise office in Hangzhou (CN) zijn toonaangevende groothandels in ruitersportartikelen, die met hun eigen merken TRUST Equestrian®, ONE Equestrian® BR®, ANKY®, WHIS® en diverse distributiemerken, een compleet en uitgebalanceerd assortiment voor zowel ruiter als paard biedt. Met ruim 90 medewerkers im- en exporteren wij van en naar ca. 40 landen wereldwijd.

Wij zijn op zoek naar een Sales Director (m/v) (fulltime)

Wat ga jij doen?

Als Sales Director weet jij op een motiverende en coachende wijze jouw team van vertegenwoordigers, agenten (in binnen- én buitenland) en een inside accountmanager maximaal te laten presteren. Het team bestaat uit meer dan 20 medewerkers.

Dit doe je door duidelijke doelen en deadlines te stellen. Je weet dit te bereiken door o.a. het delen van informatie, ontwikkelingen en uitkomsten. Je wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de strategische doelstellingen, waarbij jij zelfstandig salesplannen opstelt en tot uitvoering brengt. Je hebt zelf ook contact met onze grootste (inter)nationale spelers in de paardensport branche.

Tevens werk je samen met marketing, logistiek, manager customer service en de overige MT leden om de doelstellingen te behalen of te overtreffen.

Wat maakt jou succesvol?

- Je bent ondernemend met minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een commerciële richting; - Je hebt affiniteit met de paardensport; - Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het leiden van een verkoopteam in de B2B sector; - Je beschikt over een sterk analytisch vermogen; - Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden; - Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duits taal goed: zowel in woord als in schrift.

Waarom kies jij voor ons?

- Je ontvangt een passend salaris bij jouw ervaring en een aantrekkelijke bonusregeling; - Een mobiele telefoon, laptop en auto van de zaak; - Prima secundaire arbeidsvoorwaarden; - Je hebt 25 vakantiedagen per jaar.

Daarnaast bieden wij jou mooie merken om mee te werken. Waarop je ook nog eens personeelskorting ontvangt.

Je komt terecht in een informeel, familiair bedrijf met fijne collega’s. Waarmee je gezellig de lunchpauzes kunt doorbrengen: onder het genot van warme en/of koude dranken en een stuk fruit waarin wordt voorzien door de werkgever.

Ben je enthousiast geworden van deze mooie functie? Stuur voor 25 november 2022 jouw motivatiebrief met CV naar: Mevrouw Y. Neijndorff E: personeelszaken@bieman.com | T: +31 487 597880 W: www.br.nl | W: www.anky-atc.com | W: www.whis.nl W: www.trust-equestrian.com | W: www.one-equestrian.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.