Bieman de Haas wil haar klanten een compleet en uitgebalanceerd assortiment aanbieden. Dankzij samenwerkingen met diverse merken kan Bieman de Haas een volledig assortiment met producten in verschillende prijsniveaus aanbieden, waardoor het mogelijk is zowel de amateur als de professional te bedienen.


BR Equestrian Equipment

BR behoort tot één van de meest innovatieve topmerken in de paardensport. De producten worden door BR ontwikkeld volgens de laatste trends op paardensportgebied met gebruik van hoogwaardige, technische materialen en moderne productietechnieken. In de ontwerpfase wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van topruiters.


ANKY

ANKY® zet zich in om voor verschillende niveaus binnen de paardensport, van amateur tot professional, producten te ontwikkelen die aanspreken. ANKY® kleding en equipment sluiten nauw aan bij de behoeften en eisen van de moderne ruiter tijdens de dagelijkse training en wedstrijden. De laatste productinnovaties, high-tech materialen en fashion trends worden opgenomen in de collecties. ANKY® heeft een onmiskenbare en unieke signatuur. Expertise en ervaring zijn de basis van waaruit producten worden ontwikkeld.


Premiere

Premiere staat voor een uitgebreid assortiment producten voor zowel ruiter als paard. De producten van Premiere staan bekend om hun verrassend lage prijs in verhouding tot de goede kwaliteit. Premiere brengt bruikbare producten volgens de laatste trends en ontwikkelingen op de markt. Omdat de markt volop in beweging is, introduceert Premiere met regelmaat nieuwe producten.


Whis

WHIS is marktleider in hippische instructie systemen waarmee een trainer op afstand instructie aan een ruiter kan geven. Wereldwijd gebruiken ruiters naar volle tevredenheid WHIS producten. WHIS is in 2013 bedacht, ontwikkeld en internationaal op de kaart gezet door Judith Hendriks. WHIS is een gevestigde naam in de wereldwijde paardensport en wordt in meer dan 40 landen succesvol ingezet. Het instructiesysteem wordt op beperkte schaal buiten de paardenbranche gebruikt maar is toepasbaar in andere branches waar teams samenwerken.

  

Absorbine

Absorbine biedt een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor paarden, zoals veterinaire producten, producten voor het bestrijden van vliegen, hoefverzorging en vachtverzorging. Absorbine is een kwalitatief hoogwaardig merk, dat zich door de jaren heen heeft bewezen. Het merk is opgericht in 1892. 


Acavallo

Acavallo is een Italiaans merk, dat bekendstaat om innovatieve ruitersportartikelen. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in artikelen met schokabsorberende eigenschappen. Dit is voor producten als zadelonderleggers, bandages en beenbeschermers een belangrijke eigenschap. De artikelen van Acavallo worden dusdanig ontworpen dat ze zowel het comfort van het paard als van de ruiter ten goede komen.


Animal Lovers

Animal Lovers is gespecialiseerd in het produceren van premium gebakken beloningsartikelen voor paarden. Alle producten worden geproduceerd op basis van grondstoffen van humane kwaliteit. Complexe producten worden vertaald in voor de mens perfect uitziende “snacks” met een extreem hoge acceptatiegraad door het paard.


Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin bestaat sinds 1765 en is daarmee 's werelds oudste producent van verzorgingsproducten voor paarden. De producten kunnen worden onderverdeeld in vier categorieën: leder, vacht, hoef en gezondheid. Er wordt bijzonder veel zorg besteed aan de kwaliteit, het gebruiksgemak en de luxe uitstraling van de producten.


Horsemen's Pride

Horsemen's Pride werd opgericht in 1976 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant op het gebied van speelgoed voor paarden om stalondeugden en stalverveling tegen te gaan. Een van de meest bekende producten van Horsemen's Pride is de Jolly Ball, die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. 


Likit

Likit is gespecialiseerd in het maken van innovatief speelgoed en smakelijke traktaties voor paarden, waarmee stalverveling tegen kan worden gegaan. De Likit producten zijn ontwikkeld in samenwerking met een vooraanstaande paardenvoedingsdeskundige en ze ondergaan strenge kwaliteitscontroles om de eersteklas kwaliteit te kunnen blijven garanderen.


Metalab

Metalab maakt hardware producten voor de paardensport. Hun expertise in ijzerwaren resulteert in mooie en degelijke producten. Met behulp van state-of-the-art laboratoriumtesten en geavanceerde productietechnieken en apparatuur wordt de kwaliteit van Metalab producten gegarandeerd.


Quistel

Quistel® werd ontwikkeld om vacht- en huidproblemen, zoals schilfering, jeuk en abnormaal haarverlies van dieren te bestrijden en te voorkomen. In de praktijk zien we dat Quistel® ook alle relevante problemen van de huid aanpakt. Quistel® producten worden geproduceerd zonder enige chemische toevoeging en zijn om die reden niet vergelijkbaar met welke dierenshampoo of -lotion dan ook.


Robinson Animal Healthcare

Robinson Animal Healthcare is fabrikant van EHBO artikelen voor dieren, wondverzorgingsproducten en absorberende middelen, zoals producten van de toonaangevende merken Animalintex en Veterinair Gamgee. Deze producten zijn uitvoerig getest op de ruitersportmarkt en bieden samen een complete oplossing voor de eerste hulpbehoeften voor ruiters en dierenartsen.


SoloGroom

De SoloComb werd ontwikkeld als alternatief voor de schaar. Vanaf dat moment heeft het concept de hippische markt veroverd met zijn eenvoud en vermogen om af te rekenen met moeilijke manen en staarten. Er kwamen meer producten bij, die samen bekend werden onder de naam SoloGroom. Eenvoud en een goed ontwerp vormen de basis van het merk.


Stubbs

Stubbs is een eeuwenoud begrip als het gaat om de inrichting van paardenstallen en zadelkamers. De producten worden in Engeland vervaardigd en staan bekend om hun goede ontwerpen, vakmanschap en betrouwbaarheid. De producten zijn terug te vinden in toonaangevende stallen over de hele wereld, van Australië tot Zimbabwe.


Suevia

Suevia is producent van hoogwaardige producten voor de agrarische sector. Sinds 1923 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment drinksystemen. Hun jarenlange ervaring en goede samenwerking met praktijkmensen uit de landbouwkunde en onderzoekers vormen een uitstekende basis voor de ontwikkeling van hun producten.


Tekna

Tekna is de ultieme illusie. Tekna produceert een complete lijn harnachement vervaardigd van synthetisch materiaal. Dit innovatieve materiaal is nauwelijks te onderscheiden van echt leder. Het materiaal geeft grip, is uiterst comfortabel voor zowel paard als ruiter en is bijzonder onderhoudsvriendelijk en betaalbaar.


Wahl / Moser / Lister

Wahl is expert op het gebied van scheermachines. Onder het merk Wahl en de bekende merken Moser en Lister brengt zij diverse modellen uit, die uiterst geschikt zijn voor het toiletteren en scheren van paarden. Deze machines blinken in het bijzonder uit in gebruiksgemak.


Young Line 

Door middel van intensief onderzoek in nauwe samenwerking met het Nationaal Instituut voor Landbouw Engineering heeft de fabrikant van de Young Line producten een speciale kunststof ontwikkeld, die ideaal is voor toepassing in de paardenhouderij. De kunststof heeft een hoge en uniforme kwaliteit en is hygiënisch en UV bestendig.